Міністр Роман Абрамовський одужав від коронавірусу

Після двотижневого лікування та перебування на самоізоляції, Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Роман Абрамовський отримав негативні результати ПЛР-тесту на COVID-19. Про це він повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

Відсьогодні Роман Абрамовський приступив до виконання обов’язків безпосередньо у стінах Міністерства. До цього часу Міністр працював дистанційно, контролюючи всі робочі процеси та питання онлайн.В Міністерстві, як і раніше, продовжують діяти карантинні обмеження, спрямовані на запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19.

Переважна більшість працівників Міндовкілля вже тривалий час працює у дистанційному режимі. У будівлі Міністерства знаходиться лише персонал, залучений до виконання критичних функцій.Також здійснюється постійний температурний скринінг працівників, встановлено заборону перебування на робочих місцях без масок. Приміщення щоденно дезінфікуються.

Крім того, робочі зустрічі та апаратні наради проводяться в онлайн режимі. Налагоджено електронний документообіг між структурними підрозділами.

Нагадаємо, що з часу оголошення загальнонаціонального карантину було повністю скасовано особисті прийоми громадян та обмежено коло осіб, що відвідують адміністративну будівлю Міністерства.